SERVEIS

Un bon calçat és aquell que s'adapta perfectament al peu. A més de ser una prenda vistosa, ha de contribuir a que la seva postura i la seva forma de caminar siguin les adequades.

 

El nostre personal, altament qualificat i eficient, l'ajudaran a escollir el calçat idoni. Parli amb nosaltres. L'atendrem amb molt de gust.

 

Consells

Cada peu és un món, és per això que no sempre és fàcil triar el calçat més còmode i adequat. Si ho desitja, l'aconsellarem sobre com escollir el que millor s'adapti al seu peu.

 

PEUS PETITS:

Si té els peus petits, faci un cop d'ull als nostres models per a talles petites. Les sabates de cordons també li resultaran molt còmodes.

 

PEUS AMPLES, EMPEINES ALTS

Si té els peus amples, l'aconsellem que utilitzi sabates de cordons, formes amples i talles especials. Si té l'empeine alt, li reomanem sabates amb tanca de veldro o elàstic i els nostres models de tall ample espeial.

 

QUIN ÉS EL MILLOR MOMENT DEL DIA PER A COMPRAR SABATES?

Lo ideal és que es provi les sabates per la tarda. Un cop adquirides, deixi que el calçat es vagi adaptant al seu peu: Camini per moquetes abans de passar a superfícies més dures.

 

Per tenir cura del calçat, confii en l'assessorament que li oferim a la sabateria i informi's sobre la nostra oferta de productes. Disposem d'una àmplia gamma per  a l'adequat manteniment de les seves sabates, així com de diversos tipus de plantilles i complements per a  aliviart els seus peus: la sobrecàrrga plantar, les durícies als dits martell. aliviar el dolor de l'esperó, etc.

 

No dubti a demanar el nostre assessorament. Estem per a servir-lo a vosté i als seus peus.

Contacto

Santaló, 90
08021 Barcelona

Teléfono: 615412824

              930184541

 

Còrsega, 551
08025 Barcelona

Teléfono: 615412851

             

Correo electrónico: info@calzadosmanau.com

Horario:  LU-VI: 10-14h / 17-20h. Sábados: 10-14h.

Redes sociales:

Tweets de Calzados Manau @CalzadosManau

Save to Foursquare